Tomaatti-poromuffinit

Tulosta

(8 annosta)

8-12 kirsikkatomaattia
1 pkt (100 g) kylmäsavuporoa
tuoretta rosmariinia

Taikina:

2 kananmunaa
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl maitoa
3 dl hiivaleipävehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 1/2 dl juustoraastetta

Lisäksi:

8 muffinivuokaa

Valmistus:

 1. Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit. Puolita 4 poroviipaletta ja säästä ne koristeeksi. Hienonna loput poroviipaleet. Hienonna tuoretta rosmariinia 1 tl.
2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, hienonnettu rosmariini ja suola keskenään. Lisää jauhoseos, kuutioitu poro ja juustoraaste taikinaan.
3. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Asettele pinnalle kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
4. Koristele muffinit poroviipaleen puolikkailla ja rosmariininoksilla.

Resepti ja kuvat: Ruokakesko / koekeittiö

iso-lusikka